PoCoCoChi Studie

PoCoCoChi Studie

Registratie onderzoek naar Coronavirus & kwaliteit van leven

Welkom op de aanmeldwebsite voor PoCoCoChi (Post Corona Complaints in Children), een onderzoek naar lange termijn effecten van coronaklachten bij kinderen.

Voor dit onderzoek vragen we u om op 5 momenten (0, 4 weken, 12 weken, 6 maanden en 12 maanden) een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst kost gemiddeld 5 tot maximaal 15 minuten. Als u interesse heeft om met uw kind mee te doen of als je ouder dan 16 jaar bent en zelf mee wilt doen dan vragen we u om enkele persoonsgegevens in de beveiligde omgeving van deze website achter te laten zoals uw e-mailadres, de eerste 2 voorletters van de voornaam en achternaam, geboortedatum van de kinderen die u wilt aanmelden bij de studie. Als er in uw gezin meerdere kinderen zijn die mee willen doen aan het onderzoek, moet u elk kind apart aanmelden.

De vragenlijsten worden naar het opgegeven e-mailadres verstuurd via een beveiligde link. De antwoorden worden gecodeerd opgeslagen en zijn niet direct te herleiden naar u of uw kind.

We vragen uw toestemming voor deelname en toestemming om de verzamelde gegevens gecodeerd te kunnen gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek.

De vragenlijsten op deze website worden ook afgenomen bij Nederlandse kinderen waarbij de coronatest negatief was, maar die wel ook leven in veranderde omstandigheden door de overheidsmaatregelen om de corona pandemie te bestrijden. Hierdoor kunnen we de situatie van kinderen die niet ziek zijn geworden van het nieuwe coronavirus, vergelijken met kinderen die wel ziek zijn geworden van het nieuwe coronavirus.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met het studie team via pococochi@amsterdamumc.nl.

Drs. M.E. Haverkort, internist-infectioloog GGD Kennemerland, Haarlem
Dr. M.A. van Houten, kinderarts-infectioloog Spaarne gasthuis, Haarlem en Hoofddorp
Dr. S.W.J. Terheggen-Lagro, kinderlongarts Emma Kinderziekenhuis, Amsterdam UMC, Amsterdam.
Drs. C.L. Kosterink-Brackel, kinderlongarts Tergooi ziekenhuizen, Blaricum en Hilversum en Emma
Kinderziekenhuis, Amsterdam UMC, Amsterdam.
Dr. S. Hashimoto, senior onderzoeker Amsterdam UMC
Drs. L. Noij, arts-onderzoeker, Amsterdam UMC

Deelnemen

U kunt zich hier aanmelden voor de deelname aan de studie
Registreren

Na aanmelding ontvangt u een email met een code waarmee u hieronder kunt inloggen. Vervolgens kunnen jullie kiezen om vragenlijsten in te vullen als ouder of als kind/jongere.

Inloggen met een code